Logo
Reklama

Zabudnite na chémiu, škodcov sa dá zbaviť aj prirodzenou cestou

Zaostrite na zelenú

V každom prípade všetkým prospeje zaradiť do stravy viac zeleného. Je veľa rastlín, ktoré považujeme za burinu, ktoré sú ale pre telo v rámci jarného reštartu veľmi prospešné. Dobré je zaradiť aj rastliny s kyslou, resp., mierne štipľavou chuťou. Všeobecne známe liečivky, ako je napr. žihľava majú síce veľa prospešných vlastností, ale nie sú určené na dlhodobé použitie. Čaj zo žihľavy preto nepijeme bez prestávky viac než 2 týždne. Na zaradenie do bežnej stravy sa skôr hodí

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Kolegovia z redakcie Záhradkár vám poradia, ako ošetriť a chrániť rastliny bez chémie.

Diskusia

(0)

Výber pre vás